Inboedel timmerfabriek Breevaart geveild

 In Finance

Mijnsheerenland – Familiebedrijf Breevaart veilt na 42 jaar haar inventaris. De timmerfabriek uit Mijnsheerenland werd onlangs failliet verklaard.

Timmerfabriek Breevaart kon niet meer voldoen aan zijn betalingsverplichtingen en werd in juli failliet verklaard. Het bedrijf is nu genoodzaakt de inventaris te veilen. Geïnteresseerden kunnen dinsdag 11 september tussen 10.00 en 16.00 uur een blik werpen op de complete inboedel aan de Blaaksedijk 218 in Mijnsheerenland. Bieden kan direct na gratis registratie. De online veiling,uitgevoerd door Troostwijk Veilingen, sluit donderdag 13 september om 14.00 uur.

Kansen voor ZZP’ers
De veiling van de bedrijfsinventaris en aannemersmaterialen van Breevaart biedt veel kansen voor lokale ondernemers en ZZP’ers.  Deze kunnen nu alle zaag-, schaaf –en freesmachines voor een lage prijs kopen. Ook particulieren kunnen goedkoop (semi-) professioneel gereedschap, zoals spijkerpistolen, verfspuiten en hardhoutpartijen aanschaffen.

Opgroeien in de timmerfabriek
In 1970 begon vader Breevaart de onderneming met een gereedschapsbankje op de fiets. Het familiebedrijf groeide snel en vestigde zich later in een grote fabriekshal aan de Blaaksedijk. Zonen Wim en Sjaak groeiden hier praktisch op en begonnen net als hun vader een carrière als timmerman. De laatste jaren vormden de broers de directie van het bedrijf.

Recommended Posts