“Je kunt zoveel van elkaar leren!”

De jaarlijkse NCFB-verkiezing Familie Fundament Award staat weer voor de deur en de aanmeldingen druppelen inmiddels binnen. Een van de aangemelde familiebedrijven is Vallenduuk Advocaten uit Haarlem.

Vallenduuk Advocaten werd in 1995 opgericht door Hans Vallenduuk en is in 2010 overgenomen door de twee dochters en schoonzoon van Hans. Het familiebedrijf biedt momenteel onderdak aan tien advocaten en vijf (juridische) medewerkers.

Interesse
Valerie Vallenduunk (eerste van links op bovenstaande afbeelding) geeft uitleg over de deelname aan de Familie Fundament Award: “We zijn benieuwd hoe anderen hun bedrijf runnen. Dat is voor ons een belangrijke reden om mee te doen. Kijken hoe zij dingen aanpakken en daar met hen over in gesprek gaan. Bijvoorbeeld hoe je je opstelt tegenover personeelsleden die niet bij de familie horen, of welke doorgroeimogelijkheden zij hebben. Je kunt zoveel van elkaar leren!”

Pluspunten
Natuurlijk is het voor familiebedrijven leuk om aan zo’n award deel te nemen, maar eigenlijk wil Vallenduuk de award ook wel winnen. Valerie Vallenduuk geeft aan waarom Vallenduuk advocaten de award moet winnen: “Elk bedrijf zou zo’n leuk team moeten hebben als wij. Als iemand niet naar een zitting kan, springt een collega wel in. Daardoor hangt er een prettige, informele sfeer. We vormen echt één hechte familie. Ook met de niet-familieleden.”

Ook inschrijven voor de Familie Fundament Award? Inschrijven kan tot 18 oktober. Ga naar de website van het NCFB.  

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief