Jeroen Vercauteren (Introman CF) sluit zich aan bij Factor Bedrijfsovernames als associate partner

Jeroen Vercauteren

Factor Bedrijfsovernames heeft zijn Rotterdamse team per direct uitgebreid met associate partner Jeroen Vercauteren (50). De groeiende corporate finance-boetiek zet met de ervaren fusie- en overnamespecialist in op verdere versterking van het team en het creëren van landelijke dekking.

Jeroen Vercauteren wordt in Rotterdam verenigd met oud-collega Marnix Messersmid, die de Rotterdamse vestiging van Factor in 2018 opzette. Jeroen is al ruim 25 jaar actief in het MKB-segment van Corporate Finance, de laatste jaren vanuit Introman Corporate Finance B.V.. “Vanwege de toenemende complexiteit van de huidige deals was ik op zoek naar een partij met ervaring, knowhow en een goede naam, die ook het juiste ondernemers-DNA heeft waarbij ik mij thuis voel. Dat is precies wat Factor is”, zegt Vercauteren. Hij is tevens vaste gast van het boardroompanel bij BNR Nieuwsradio. “Vanuit Rotterdam willen Marnix en ik Factor een breder draagvlak in de Randstad geven, met ons gemeenschappelijk specialisme bedrijfsovernames in het MKB.” Factor Rotterdam houdt kantoor in de Delftse Poort (Weena 505).

Commerciële ervaring

Naast overnamebegeleiding ondersteunt Vercauteren bedrijven (startups en scale-ups) ook in hun zoektocht naar venture capital. “Met Jeroen halen we een zeer ervaren corporate finance-adviseur binnen. Een expert met een sterk netwerk en zowel inhoudelijke expertise als commerciële ervaring. Daarnaast hebben we als oud-collega’s eerder zeer plezierig met elkaar samengewerkt. Dan ken je elkaar goed en weet je wat aan elkaar hebt”, zegt Marnix Messersmid. Hij is samen met Jeroen verantwoordelijk voor Factor Rotterdam. Medeoprichter en directeur van Factor Bedrijfsovernames Waldo Zuiderveld vervolgt: “We zijn dan ook verheugd met zijn komst. Samen met Jeroen geven we vorm aan de verdere groei en landelijke dekking van ons bedrijf.”

Factor Bedrijfsovernames

Factor Bedrijfsovernames is een onafhankelijk opererende fusie- en overnamespecialist. Het bedrijf is opgericht in 2010. Factor Bedrijfsovernames heeft – naast Rotterdam – vestigingen in Almelo en Deventer en veel ervaring op het gebied van bedrijfsovernames, fusies, buy in- en buy out-trajecten, waardebepalingen en financieringstrajecten. De M&A-specialist werkt voor private ondernemingen, ondernemende managers, participatiemaatschappijen, publieke instellingen en managementteams.

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief