Kom naar het evenement Gamechangerz in Familiebedrijven!

Gamchangerz in Familiebedrijven

Op dinsdag 12 juli 2022 organiseert Fambizz-partner Gwynt in Utrecht het evenement Gamechangerz in Familiebedrijven. Tijdens deze bijeenkomst gaat Gwynt in op de vraag ‘Hoe blijven familiebedrijven vooroplopen in een (exponentieel) veranderende wereld?’ Ook resultaten uit het familiebedrijvenonderzoek dat Gwynt recent uitvoerde komen aan bod.

Met Gamechangerz in Familiebedrijven biedt Gwynt ondernemers de mogelijkheid om exclusief maar informeel van gedachten te wisselen over de meest prangende thema’s.

Tijdens het evenement op 12 juli gaan de aanwezigen in discussie over ondernemerschap. Het behouden van een balans tussen professionaliseren en ondernemerschap blijven tonen is een hele uitdaging. Zeker in de dynamische wereld van vandaag de dag.

In dat kader deed Gwynt in het voorjaar van 2022 – onder twintig familiebedrijven – onderzoek naar ondernemerschap. Tijdens Gamechangerz in Familiebedrijven deelt Gwynt de resultaten van dit familiebedrijvenonderzoek.

Hoe blijf je vooroplopen?

De focus komt daarnaast te liggen op het thema ‘Hoe blijven familiebedrijven vooroplopen in een (exponentieel) veranderende wereld?’

Dirk-Harm Eijssen, partner bij en eigenaar van Gwynt, leidt het evenement in en deelt de belangrijkste onderzoeksresultaten. Bram Ewals, CEO van Ewals Group, bespreekt praktijklessen over ondernemerschap. Van het ontwikkelen van een pragmatische strategie tot een helder plan en een concrete aanpak.

Kom je naar Gamechangerz in Familiebedrijven?

Het evenement is exclusief bedoeld voor het senior management en directieleden van familiebedrijven en vindt dus plaats op dinsdag 12 juli in Utrecht. Het programma start om 16:00 uur, eindigt om 20.00 uur en is inclusief walking dinner.

Kom je ook? Meld je dan aan via s.vandeberg@gwynt.eu.

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief