Koninklijk bezoek bij NxG International Summit!

Het NxG International Summit – voor de nieuwe generatie binnen familiebedrijven – staat voor de deur, op 31 mei is het zover. Deze zeventiende editie – dit keer in Nederland, Den Haag – wordt extra bijzonder, want Hare Majesteit Koningin Máxima komt langs! De organisatie is in handen van FBNed (Familiebedrijven Nederland), in samenwerking met FBN (The Family Business Network International). FBNed viert hiermee haar 25-jarig jubileum.

Het event

NxG International Summit is voor (jong)volwassenen tussen de achttien en veertig jaar uit families met een familiebedrijf. Het event duurt drie dagen en zit vol presentaties, casussen, workshops en break-out sessies waarin deelnemers in gesprek gaan over wat er speelt binnen de familiebedrijven.

Voordat het event begint maken deelnemers drie dagen kennis met Nederland, tijdens een ‘learning journey’ naar keuze. Ze kunnen kiezen uit de thema’s: ontwikkelingen in de landbouwsector, duurzaam leven en maritieme uitdagingen. Deelnemers bezoeken hierbij enkele Nederlandse familiebedrijven die toonaangevend zijn op het gebied van hun gekozen journey.

Koningin Máxima woont een deel van het Summit event bij en spreekt de deelnemers aan de learning journeys over ondernemerschap, sociaal maatschappelijke verantwoordelijkheid, het belang van eigenaarschap en de uitdagingen die daarbij horen.

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief