Koninklijke De Heus wint Familiebedrijven Award 2015

Familiebedrijf Koninklijke De Heus uit Ede is verkozen tot ‘Familiebedrijf van het Jaar 2015’. De broers Co en Koen de Heus namen de prijs in ontvangst tijdens de uitreiking van de Familiebedrijven Award 2015 in De Nieuwe Kerk te Den Haag. 

De jury prijst De Heus om zijn duurzaam geproduceerde voedingsproducten, efficiëntie en technologische vooruitstrevendheid in productinnovatie. De Heus is een leverancier van nutritionele producten voor dieren. Jaarlijks wordt de Familiebedrijven Award 2015 uitgeloofd door de Stichting Familie Onderneming om het Nederlandse familiebedrijf onder de aandacht te brengen.

Unieke samenwerkingsvorm van de familie in het bedrijf
De jury looft De Heus om de unieke samenwerkingsvorm van de familie binnen het bedrijf. De familiewaarden zijn gericht op continuïteit en consensus, met de aandachtsgebieden overdracht naar de volgende generatie en coöptatie. De onderneming heeft een indrukwekkende groei en ontwikkeling doorgemaakt op basis van eigen vermogen en blijft nieuwe initiatieven ontwikkelen.

De Heus is een internationaal, innovatief familiebedrijf met een gezonde handelsgeest die het langetermijndenken op het gebied van medewerkers, klanten en investeringen hoog in het vaandel heeft staan, zo oordeelde de jury.

Aanstaande vrijdag volgt een interview op Fambizz.nl met Koninklijke De Heus.

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief