Lancering van onze gloednieuwe website voor en over familiebedrijven

Online platform voor familiebedrijven Fambizz.nl lanceert vandaag met gepaste trots haar nieuwe website, om haar bezoekers een zo optimaal mogelijke leeservaring aan te kunnen blijven bieden.

“Fambizz is hét platform voor vermogende familiebedrijven in Nederland. Niet alleen op basis van onze honderden artikelen over en voor familiebedrijven en familiebedrijvenexperts. Maar ook als je kijkt naar welke specifieke doelgroepen onze pagina’s bekijken. Onze lezers zijn onder andere bedrijfseigenaren van familiebedrijven. Maar ook personeelsleden die er met veel plezier werken. En  professionals die geregeld over de vloer komen bij al de ambitieuze, klantvriendelijke en bereikbare familiebedrijven die ons land rijk is, behoren hier eveneens toe. Het was dus hoog tijd dat onze website een update kreeg. Eentje die aansluit bij die eigenschappen’’, aldus Joris Brussel, hoofdredacteur van het online platform.

Samenwerking met Pixelfarm

Voor de oplevering van deze geoptimaliseerde nieuwe website ging Fambizz in zee met full service online marketingbureau Pixelfarm. Een samenwerking die beide partijen als zeer prettig ervaren. “Met het oog op de digitaliseringsspecial die Fambizz deze zomer aan haar lezers aan zal bieden, vonden we dit een geschikt moment om onszelf eens een digitale opfrisbeurt te geven, in de vorm van een nieuwe website”, aldus Fambizz-hoofdredacteur Joris Brussel.

Nog meer ruimte voor gastbijdrages familiebedrijven

Om te vieren dat de nieuwe website sneller, stijlvoller en beter vindbaar dan ooit is, biedt de redactie van Fambizz de ruimte aan gastauteurs. Fambizz nodigt hen uit om een artikel van maximaal 350 woorden in te sturen, over hoe zij omgaan met de coronacrisis binnen hun familiebedrijf. De beste inzending plaatsen we gegarandeerd op ons gloednieuwe online familiebedrijvenplatform. Inclusief een eervolle vermelding. Stuur uw bijdrage, inclusief een bijpassende foto, naar: info@fambizz.nl.

We kijken uit naar jullie bijdragen en wensen iedereen veel plezier tijdens het rondkijken op onze nieuwe website! Laat ons vooral weten wat jullie ervan vinden, we zijn erg benieuwd!

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief