Lees de laatste Fambizz Post online! Thema: ‘Ontwikkelen in het familiebedrijf’

De laatst verschenen Fambizz Post heeft als thema ‘Bijscholing – Continu ontwikkelen in het familiebedrijf’. Voor zij die deze Fambizz Post online willen lezen: dat kan! Je vindt de laatste editie op ons ISSUU-kanaal.

Wat er allemaal valt te lezen in de zestien pagina’s tellende Fambizz Post die begin deze maand verscheen? Een greep uit de verschillende artikelen:

  • Een two-pager in samenwerking met Machiel Gosschalk en Sjoerd Oomen, familiebedrijvenexperts bij BDO, over (op)leiders van de toekomst.
  • Femia van Wijk, advocaat arbeidsrecht bij Nysingh advocaten-notarissen, bespreekt een wetsvoorstel, waarmee de kosten voor opleiding en ontwikkeling meer bij de werkgever zouden komen te liggen.
  • Sander van Zijl, Head of Business Development bij FutureEnergyFund, gaat in op het belang van beleggen in duurzame energieprojecten.
  • Roel Roelfzema, partner en adviseur bij K+V, bespreekt hoe je als familiebedrijf omgaat met de huidige trends op de arbeidsmarkt.

De Fambizz Post online lezen?

Klik dan op deze link. Vragen of opmerkingen bij de Fambizz Post? Of zie je je organisatie graag terug in de aankomende Fambizz Post, die in de zomer van dit jaar verschijnt? Stuur dan een bericht naar info@fambizz.nl. In de tussentijd houden we je via LinkedIn op de hoogte van onze nieuwe stukken en ontwikkelingen binnen de wereld van het familiebedrijf!

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief