Lees nu de laatste Fambizz Post online!

Inmiddels ligt de Fambizz Post alweer een tijdje bij iedereen op de deurmat. Nu is het tijd om íédereen een inkijkje te bieden. Lees daarom onze Fambizz Post van juli 2020 nu ook online!

In juli publiceerden we de laatste Fambizz Post. Een editie waarin we veelvuldig stil stonden bij het uitbreken van de coronacrisis (natuurlijk), maar waarin we ook vooruit keken. Wat moet je als familiebedrijf, wanneer er een crisis uitbreekt die de hele wereld raakt? Daarover gaan we in gesprek met familiebedrijven en experts, in de Fambizz Post.

We willen graag aan iedereen laten zien welke mooie en interessante verhalen we allemaal publiceren, online én offline. Ga daarom naar de online publicatie van onze fysieke uitgave en lees de Fambizz Post digitaal! Klik daarvoor hier of hieronder!

Zelf in de Fambizz Post?

Heb je zelf interesse in een bijdrage in de Fambizz Post van december 2020? Of zie je juist online mogelijkheden voor jouw organisatie i.s.m. Fambizz? Laat dan gauw van je horen: stuur een mailtje naar info@fambizz.nl of bel: 020-760 2670!

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief