Lezing over Zuid-Afrikaanse familiebedrijven

 In Innovatie

Zwolle – Wat is het verschil tussen familiebedrijven in  Zuid-Afrika en Europa? Professor Elmarie Venter van de Nelson Mandela Metropolitain University geeft hier een lezing over op Hogeschool Windesheim.

Op 10 oktober komt professor Venter naar Hogeschool Windesheim om haar verhaal te doen over familiebedrijven. Venters expertise omvat entrepreneurship, family business management, marketing communication management, role of women en small business management.

Interessante vragen
De lezing gaat onder meer in op vragen als: waarom is het voor familiebedrijven belangrijk om ondernemend te blijven en de ondernemingsgeest te behouden? Is het nodig om familiebedrijven vanuit een landelijk perspectief te bekijken? Tot slot haakt ze in op de belangrijkste verschillen tussen familiebedrijven in Europa en Zuid-Afrika.

Locatie
De lezing van Professor Venter vindt plaats in het X-gebouw van Hogeschool Windesheim, op 10 oktober vanaf 11 uur. De lezing is deels in het Engels, deels in het Nederlands. Aanmelden kan via familiebedrijven@windesheim.nl.

Recommended Posts