Familiebedrijf Decoded werkt exclusief samen met Apple

Rotterdam – Het jonge Rotterdamse familiebedrijf Decoded is een exclusieve samenwerking aangegaan met elektronicagigant Apple. De laptoptassen en sleeves van Decoded hangen vanaf heden in de Apple Store in Amsterdam.

Broer en zus Erik en Kristel van Dalen vormen het management van Decoded en ontwikkelen sinds 2009 handgemaakte laptoptassen en accessoires. Sinds 3 maart hangen de laptoptassen en sleeves van het merk in de Apple Store in Amsterdam. Voor directeur Erik van Dalen een enorme eer. “Wij zijn trots dat wij hier onderdeel van uitmaken en dat onze producten op deze manier nog meer onder de aandacht komen van Apple-liefhebbers. Apple is wat ons betreft een perfecte partner om aansluiting te vinden bij onze doelgroep, die wij betitelen als modieus en onderscheidend.”

Dutch Design
Decoded ontwierp voor Apple twee laptoptassen en drie passende sleeves. Deze zijn exclusief te koop in de flagship store. De producten van Decoded dragen het label Dutch Design. Voor Apple één van de redenen om met het merk in zee te gaan. Dutch Design wordt bestempeld als spraakmakend en grensverleggend.

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief