Mark Wahlberg in realitysoap over familiebedrijf

 In Bestuur & Personeel

Deventer – Het familiebedrijf is ‘hot’. Zo hot zelfs, dat Hollywoodacteur Mark Wahlberg binnenkort te zien is in een realitysoap over het opbouwen van zijn eigen familiezaak, Wahlburgers.

Mark Wahlberg gaat de buis op. Nu is dit niet zo bijzonder, maar dit keer speelt hij geen rol in een nieuwe film. De hele familie Wahlberg krijgt namelijk haar eigen realitysoap. Deze soap staat volledig in het teken van het opbouwen van een familiebedrijf. In het geval van de familie Wahlberg gaat de soap volledig over hun succesvolle familierestaurant Wahlburgers.

Familiebedrijf
Veel acteurs bekend van het witte doek steken een deel van hun centen in een restaurant. Zo richtte Arnold Schwarzenegger samen met zijn vrouw het restaurant Schatzi On Main op. Diezelfde Schwarzenegger begon eerder al met collega-acteurs Sylvester Stallone en Bruce Willis de restaurantketen Planet Hollywood. De  broers Mark en Donny Wahlberg, die begin jaren negentig nog samen zongen in boyband New Kids on the Block, hebben dit voorbeeld gevolgd. Zij investeerden geld om in hun woonplaats Hingham (Massachusetts) hun eigen familiezaak te beginnen. Een derde broer, Paul Wahlberg neemt dagelijks de honneurs waar in het familiebedrijf. Naast Mark, Donny en Paul zullen ook moeder Alma en de huidige werknemers van Wahlburgers een rol spelen in de realitysoap.

De nieuwe Kardashians?
Als we Mark Wahlberg mogen geloven, wordt de soap over de familie Wahlberg totaal anders dan andere realitysoaps op televisie.  Tegenover tijdschrift People zegt hij dat zijn programma zich niet zozeer zal richten op de mensen zelf binnen de familie, maar vooral een inkijkje geeft in de wereld van hun familiebedrijf. Wel hoopt hij uiteraard het succes te evenaren van een realitysoap als The Kardashians. De familie Kardashian heeft wereldwijde bekendheid verworven met hun programma. De realitysoap van Wahlberg, simpelweg genaamd ‘Wahlburgers’, verschijnt vanaf 22 januari op de Amerikaanse zender A&E.

Recommended Posts