• Bierbrouwers creëren samen met familiebedrijf Bakkerij Fuite duurzaam bier

  Bierbrouwers creëren samen met familiebedrijf Bakkerij Fuite duurzaam bier

  Britse bierbrouwer Toast Ale is een samenwerking aangegaan met Brouwerij de Molen , Bakkerij Fuite en de Amsterdamse organisatie tegen voedselverspilling Taste Before You Waste, om een bier te produceren dat beter is voor people en planet.Meer lezen »
 • De Fambizz Legal Top 30: alle kantoren op een rij

  De Fambizz Legal Top 30: alle kantoren op een rij

  Het familiebedrijfsleven heeft een geheel eigen dynamiek, met vraagstukken die daar weer op aansluiten. Hoe zit het bijvoorbeeld met de opvolging: vind je die binnen de familie, of komt er een extern persoon aan het roer te staan? Maar ook vragen rondom de samenstelling van het toezichthoudend orgaan en kwesties rondom privacy leven bij uitstek […]Meer lezen »
 • De Ondernemer kiest voor innovatie en verdieping in video

  De Ondernemer kiest voor innovatie en verdieping in video

  De Ondernemer, Nederlands grootste platform voor ondernemers in het mkb en zzp’ers, zet verder in op bewegend beeld. Voor de verdieping in video werkt zij vanaf heden ook samen met het Amsterdamse full-service contentmarketingbureau Mediatic. Dit heeft onder meer geresulteerd in de nieuwe videoserie ‘Het Prototype’, waarvan vandaag de eerste aflevering te zien is, met […]Meer lezen »
 • Grootste glas-glas zonnepanelenproject ligt bovenop Waalwijks familiebedrijf Naber Plastics

  Grootste glas-glas zonnepanelenproject ligt bovenop Waalwijks familiebedrijf Naber Plastics

  Het Waalwijkse familiebedrijf Naber Plastics investeert in het grootste glas-glas zonnepanelenproject van Europa. Met 6.690 zonnepanelen wekt het bedrijf in de toekomst 1700 megawattuur (MWh) per jaar op. De volledige opbrengst zal direct door het bedrijf zelf worden geconsumeerd. Er wordt dus geen enkele kilowattuur aan het al overvolle net teruggeleverd.Meer lezen »
 • Peer Swinkels (Royal Swinkels Family Brewers) over succesvol ondernemerschap

  Peer Swinkels (Royal Swinkels Family Brewers) over succesvol ondernemerschap

  Peer Swinkels geeft leiding aan een, inmiddels koninklijk, familiebedrijf, met tientallen internationale biermerken en meer dan duizend werknemers. Hij is echter niet te beroerd om ook kritisch naar zichzelf te kijken. Swinkels is tegelijkertijd toegankelijk en messcherp: een combinatie die je niet vaak tegenkomt. Doe daar nog een flinke portie creativiteit bij en je krijgt […]Meer lezen »
 • Finalisten Familiebedrijven Award 2019 bekend

  Finalisten Familiebedrijven Award 2019 bekend

  Stichting Familie Onderneming maakte recent de finalisten bekend voor de Familiebedrijven Award 2019. De Stichting werd in 2012 opgericht door ondernemer John Fentener van Vlissingen om meer aandacht te genereren voor het belang van familiebedrijven voor de Nederlandse economie, met name bij de overheid. De Stichting looft daartoe jaarlijks de Familiebedrijven Award uit aan een […]Meer lezen »
 • Gebrouwen door Vrouwen: vrouwelijk succes in (voormalig) mannenbolwerk

  Gebrouwen door Vrouwen: vrouwelijk succes in (voormalig) mannenbolwerk

  Binnen de wereld van het bier brouwen bestaan er nog maar weinig vrouwen die hun bier aan de man weten te brengen. Gebrouwen door Vrouwen vormt hierop een uitzondering, met elf vrouwelijke bierliefhebbers in totaal. We spreken met Do de Heij, één van de oprichtsters, over hoe het allemaal begon en hun doorlopende succesverhaal.Meer lezen »
 • AFAS Software en DenkProducties halen Obama naar Nederland

  AFAS Software en DenkProducties halen Obama naar Nederland

  Barack Obama komt in september naar Nederland. Hij is afsluitend spreker op het seminar ‘Forward Thinking Leadership’, georganiseerd door DenkProducties en familiebedrijf AFAS Software.Meer lezen »
 • Is uw bedrijf voorbereid op de toekomst? Doe de scan!

  Is uw bedrijf voorbereid op de toekomst? Doe de scan!

  Het zit in het DNA van familiebedrijven: vooruitkijken. Maar in hoeverre bent u voorbereid op de toekomst? Bent u klaar voor de overdracht? Is het financiële plaatje op orde? En is de manier waarop uw bedrijf zich profileert en marketing bedrijft eigenlijk nog wel van deze tijd? Meer lezen »
 • Design van derde generatie maakt familiebedrijf toekomst-klaar

  Design van derde generatie maakt familiebedrijf toekomst-klaar

  Debbie Mutsaers (25) maakt tassenbedrijf Mutsaers klaar voor de toekomst. Het familiebedrijf uit Kaatsheuvel buigt over drie generaties aan ervaring met tassen van Italiaans leer en Debbie voegt daar sinds kort een eigentijdse twist aan toe. De directeur van het bedrijf ontwierp een nieuwe lijn van traditionele leren tassen met een modern design, waarmee ze […]Meer lezen »
 • Vergeet de 4 P’s van marketing: het gaat om de vier V’s van Familiebedrijf

  Vergeet de 4 P’s van marketing: het gaat om de vier V’s van Familiebedrijf

  Een ondernemer moet durven, creatief zijn, visie hebben. Maar een ondernemer die echt succesvol wil zijn, moet ook inspireren.Meer lezen »
 • Familiebedrijven: online marketing op orde?

  Familiebedrijven: online marketing op orde?

  Deventer – Familiebedrijven hechten minder waarde aan social media dan niet-familiebedrijven.Meer lezen »