Masterclass voor niet-familieleden

Loosdrecht – De Masterclass ‘Extern bestuur in het familiebedrijf’ moet leden die een bestuursfunctie bekleden in een familiebedrijf, maar geen familie zijn, helpen.

Voor alle niet-familieleden in een bestuursfunctie bij familiebedrijven organiseert BDO op 27 en 28 maart 2012 de masterclass ‘Extern bestuur in het familiebedrijf’. Deze mensen lopen namelijk tegen tal van zaken aan. De masterclass biedt oplossingen om overeind te blijven in het krachtenveld tussen familie en bedrijf. De tweedaagse sessie geeft zicht in die specifieke kenmerken, rollen en rol-kenmerken, valkuilen, kansen en behoeften en dynamiek in familiebedrijven.

Tips, tricks en tools
Tijdens de masterclass reikt BDO tips, tricks en tools aan om niet-familieleden op een zuivere en integere manier om te leren gaan met hun rol in het familiebedrijf. Afgewisseld met theorie, kennis en intervisie, zoveel mogelijk afgestemd op de eigen situatie, brengt BDO de do’s en don’ts middels casuïstiek en rollenspellen aan het voetlicht. Voornamelijk transitieprocessen en noodscenario’s in familiebedrijven krijgen extra aandacht tijdens de sessies.

De masterclass vindt plaats op Landgoed Eikenrode te Loosdrecht.

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief