Meld u aan voor het online BDO familiebedrijven-event 2020!

BDO familiebedrijven-event

Voor veel familiebedrijven is dit niet de eerste crisis, maar zeker ook niet de laatste. Wat kunnen familiebedrijven doen om vitaal te blijven, om de continuïteit te garanderen? Wat kunnen we leren van familiebedrijven die honderd jaar of ouder zijn? Hoe hebben zij de vele crises van de afgelopen honderd jaar, zoals de Spaanse griep, de Tweede Wereldoorlog en de oliecrisis, weten te doorstaan?

Het Erasmus Centre for Family Business (ECFB) deed onderzoek naar de manier waarop familiebedrijven vitaal blijven. Dat levert een aantal waardevolle inzichten op, waar we u traditiegetrouw over bijpraten. Dit tijdens een gloednieuwe editie van het BDO familiebedrijven-event. Online, ditmaal.

Online BDO familiebedrijven-event: De Eeuwige Jeugd

Tijdens deze allereerste online-editie van dit event raakt u ongetwijfeld geïnspireerd! Rens de Jong (BNR Nieuwsradio) gaat in gesprek met de belangrijkste spelers uit ‘familiebedrijvenland’. Joost Vat (partner BDO) en wetenschapper Pursey Heugens (ECFB) duiden de belangrijkste bevindingen uit het recente familiebedrijvenonderzoek én een aantal familieleden van Nederlands oudste en mooiste familiebedrijven is te gast, zoals:

Rens de Jong brengt een bezoek aan John Fentener van Vlissingen, ondernemer én initiatiefnemer van de Familiebedrijven Award. Ook horen we het verhaal over hoe het de familie Van Hooff op het nippertje lukte om Burgers’ Zoo in de familie te houden én krijgt u een kijkje achter de schermen bij KMWE Toolmanagers en Koninklijke Vezet. Kortom: dit wilt u niet missen!

Aanmelden kan tot en met 26 oktober 2020

Kijkt u mee op dinsdag 27 oktober? Meld u nu aan voor hét online event van 2020 via deze link.

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief