Mogelijk Heineken in Grolsch Veste

 In Bestuur & Personeel

Enschede – Binnenkort stroomt er misschien Heineken bier uit de tap in de Grolsch Veste. De bierbrouwer bevestigt in gesprek te zijn over mogelijke leveringen aan het voetbalstadion.

Een woordvoerder van familiebedrijf Heineken bevestigt dat de brouwerij in gesprek is met voetbalclub FC Twente. “We zijn benaderd door FC Twente om een bod uit te brengen”, laat hij weten in TC Tubantia. Meer details kan hij nog niet prijsgeven. “We zijn nog in gesprek. Over ons bod en de onderhandelingen gaan we niet via de media communiceren”, aldus de woordvoerder. “Maar het is natuurlijk een uitdaging om in het stadion het bier te mogen leveren.” Ook Jupiler doet mogelijk een gooi naar het contract.

Geen verdere uitspraken
FC Twente doet geen uitspraken over een mogelijke overstap. Voorzitter Joop Munsterman verwacht dat de voetbalclub en Grolsch er samen wel uitkomen. Ook de woordvoerder van Grolsch houdt de lippen stijf op elkaar over de onderhandeling. “Daar doen we nooit mededelingen over. We hebben een langdurige relatie met FC Twente en dat willen we zo houden.”

Recommended Posts
Comments
  • Edward

    Zal tijd worden. Misschien dat ik dan weer eens een kijkje kom nemen in Enschede. Maar zonder gekheid: dit kan toch niet? Vreemde onderhandeling van Twente…