Nederlands familiebedrijf wint Masterclass Distillery 2016

 In Innovatie

De World-Spirits Award 2016 kent distilleerderij Herman Jansen uit Schiedam zeven gouden medailles toe. Aan de prestigieuze competitie, die plaatsvond in Oostenrijk, namen dit jaar 93 participanten en distilleerderijen uit 25 landen deel. Het Nederlandse familiebedrijf werd beloond voor haar eigen ontwikkelde drankmerken binnen het portfolio van The House of Herman Jansen. Ook sleepten de Nederlanders de titel Masterclass Distillery 2016 in de wacht. 

Volgens World-Spirits krijgen alleen de beste producten binnen de competitie een onderscheiding en ontvangen alleen zij lovende kritieken van de strenge internationale jury met jarenlange ervaring. De onderscheidingen zijn een weerspiegeling van het werk van de distilleerderijen en een waardering voor de kwalitatieve producten.

“Als producent vinden wij waarderingen voor onze producten erg belangrijk, reageert de distillerij. “Wij zijn dan ook erg trots op het behalen van de onderscheidingen.”

Gouden medailles
Distilleerderij Herman Jansen sleepte binnen haar portfolio The House of Herman Jansen zeven gouden medailles in de wacht voor haar drankmerken Bobby’s Schiedam dry gin, Pekoe Tea Liqueur – Green Tea Jasmine, Pekoe Tea Liqueur – Original Earl Grey, Herman Jansen Liqueur – Dry Orange, Herman Jansen Liqueur – Chocomint, Notaris 3yrs Schiedamsche moutwijnjenever en Notaris Vintage 1993. Mede door het ontvangen van deze onderscheidingen ontving het Schiedamse bedrijf de prestigieuze classificatie Masterclass Distillery 2016.

Herman Jansen
Sinds 1777 produceren zeven generaties van het familiebedrijf gedistilleerde dranken. De Nederlandse onderneming is inmiddels uitgegroeid tot een internationale organisatie met een breed assortiment.

The House of Herman Jansen
De distilleerderij vertegenwoordigt een groeiende premium selectie van gedistilleerde drankmerken. Deze merken vallen onder het label The House of Herman Jansen, met als uithangbord de merken Bobby’s Schiedam Dry gin en Notaris moutwijnjenever. De Master Distiller Ad van der Lee en Algemeen directeur Dhr H.T.F Jansen hebben gezamenlijk meer dan honderd jaar ervaring in het ontwikkelen van nieuwe recepten en kwaliteitslabels.

Recommended Posts