Nieuw adviesbureau voor familiebedrijven

 In Innovatie

Er is een nieuw adviesbureau begonnen dat zich helemaal richt op familiebedrijven. INNOO, zoals het initiatief heet, wil huidige en toekomstige leiders en aandeelhouders  van familiebedrijven adviseren, coachen en opleiden.

INNO wil familiebedrijven helpen een goede balans te vinden tussen de continuïteit van het bedrijf, de harmonie in de familie, de tevredenheid van de aandeelhouders en het welzijn van de betrokken familieleden en bestuurders. Met een groot netwerk van professionals zegt INNOO altijd de geschikte adviseur of coach in huis te hebben, ongeacht de specifieke behoefde van het familiebedrijf.

Schat aan ervaring
INNOO is een initiatief van vier partners die jarenlange ervaring hebben op het gebied van advies en training binnen het familiebedrijf. Jacqueline van Zwol, Marjolein de Jong, Albert Jan Thomassen en Marius Frank hebben hun krachten gebundeld om voor INNOO te doen wat ze individueel al jaren doen. Volgens de vier is het familiebedrijf niet iets heel anders dan een ander type bedrijf, op één verschil na: het DNA van het bedrijf kan nooit los worden gezien van het DNA van de familie die verantwoordelijk is voor het bedrijf.

Recommended Posts