Nieuwe opleiding ‘Adviseur Familiebedrijven’ van start

 In Innovatie

De EHSAL Management School in Brussel biedt per november, in samenwerking met het Instituut voor het Familiebedrijf, de opleiding ‘Adviseur Familiebedrijven’ aan. Het programma geeft deelnemers een geïntegreerde en multidisciplinaire kijk op de specifieke aspecten van ondernemen in het familiebedrijf.

Het professioneel adviseren van familiebedrijven is een vak apart en vraagt daarom om een aparte opleiding. De EHSAL en het Instituut voor het Familiebedrijf besloten daarom de opleiding ‘Adviseur Familiebedrijven’ te ontwikkelen dat vanaf november 2014 van start gaat.

Certificaat
De opleiding gaat onder andere in op eigendom, governance en financiering aangevuld met sessies over familiale relaties en dynamieken die bij de opvolgingsproblematiek komen kijken. Het programma, dat bestaat uit 16 sessies, richt zich tot accountants, juristen, fiscalisten, bankiers, consultants en vermogensbeheerders ongeacht hun specifieke discipline. Na afloop van de opleiding ontvangt de deelnemer het certificaat ‘Adviseur Familiebedrijven’.

Voor meer informatie over de opleiding of aanmelden, klik hier.

Recommended Posts