Nijssen Recycling wint SHARE Award 2013

Nieuw-Vennep – Familiebedrijf Nijssen Recycling BV is de winnaar van de SHARE Award 2013. Deze award is een blijk van waardering voor duurzame bedrijven uit de Randstad.

De SHARE Award, een initiatief van de gemeente Haarlemmermeer, werd gisteren voor de vierde maal uitgereikt. De prijs voor het beste duurzame bedrijf uit de Randstad ging dit jaar naar recyclingbedrijf Nijssen.

Uitreiking
Nijssen Recycling BV ontving de prijs uit handen van John Nederstigt, wethouder Duurzaamheid van de gemeente Haarlemmermeer. Het familiebedrijf ontvangt de onderscheiding wegens het werken met gesloten kringlopen, iedere dag zijn alle medewerkers bezig met duurzaamheid. De jury heeft beoordeeld op duurzame kansen en mogelijkheden van de bedrijven.

Gerard Nijssen, CEO van Nijssen Recycling BV, is zeer content met de prijs. “De jury zei dat ze wel moeite hebben gehad om een winnaar uit te kiezen, maar uiteindelijk heeft het de doorslag gegeven dat wij al heel lang met het thema duurzaamheid bezig zijn.” De andere genomineerden waren Better Place BV en Timpaan BV.

Familiebedrijf Nijssen
Nijssen Recycling BV is in 2003 ontstaan uit een fusie van twee familiebedrijven, Brantjes en Nijssen. Het bedrijf verzamelt en verwerkt vrijwel alle soorten secundaire grondstoffen en focust zich met name op het inzamelen van papier, plastics, hout en groenafval.

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief