Oad Reizen lanceert gratis Steden Apps

 In Innovatie

Holten – Oad Reizen, divisie van familiebedrijf Oad Groep, lanceert als eerste touroperator in Nederland gratis Steden Apps.

Oad start met de tien meest populaire steden ter wereld, te beginnen met New York. De New York App is inmiddels succesvol live gegaan. De Apps geven informatie over hotels, excursies, restaurants, bezienswaardigheden, vervoer en winkel- en uitgaansgelegenheden.”Niet voor niets zijn we symbolisch begonnen met The Big Apple”, aldus de verantwoordelijke Business Unit Manager Arjan Koster op de website van de reisorganisatie.

Voordelen
“De Oad Apps hebben als bijkomend voordeel dat ze offline werken, waardoor je als toerist geen peperdure internetkosten voor je kiezen krijgt. Door middel van GPS-coördinaten weet je bovendien altijd welke hotspots er in de buurt aanwezig zijn”, zo zegt Koster.

Tien steden
Op dit moment is alleen de New York Steden App te verkrijgen in de App Store. Binnenkort kunnen ook de volgende Steden Apps gratis gedownload worden: Barcelona, Berlijn, Budapest, Istanbul, Parijs, Praag, Londen, Rome en Wenen. De Steden App is voorlopig alleen te downloaden in de App Store, maar binnenkort kunnen ook consumenten met een Android-toestel gebruik maken van de App.

Recommended Posts