ONL-voorzitter Biesheuvel presenteert De Ondernemersclub

 In Dossier: ONL, Innovatie

Hans Biesheuvel, voorzitter van ONL voor Ondernemers, gaat het nieuwe televisieprogramma De Ondernemersclub presenteren dat vanaf eind augustus van start gaat op RTL7. Het programma gaat onder andere aandacht besteden aan familiebedrijven.

Volgende week wordt de eerste uitzending uitgezonden van het programma De Ondernemerclub. Het programma is een unieke combinatie van een televisieprogramma en ondernemersevent, gemaakt door en voor ondernemers. De Ondernemersclub richt zich op groei en innovatie en wordt iedere week vanuit een andere ondernemerslocatie in het land uitgezonden. Het programma, dat een initiatief is van onder andere ONL voor Ondernemers, EY, het Ministerie van Economische Zaken, TNO en de Kamer van Koophandel,  legt de verbinding tussen overheden, regionale overheden, kennisinstellingen, dienstverleners en ondernemers.

Groen en groei
De eerste editie van De Ondernemersclub vindt plaats in het Plaza van WTC The Hague op vrijdag 29 augustus en heeft als thema: groen en groei, ambitieus ondernemerschap en topsectorenbeleid in combinatie met het MKB. De dynamiek van het netwerken is specifiek de gewenste entourage waarin het programma wordt opgenomen. Iedereen die actief wil deelnemen aan het netwerkevent én altijd al heeft willen zien hoe een televisieprogramma wordt opgenomen, kan zich hier aanmelden.

De Ondernemersclub is te zien op de zondag ná de opnames. De eerste aflevering wordt op vrijdag 29 augustus opgenomen en op zondag 31 augustus om 9.30 uur op RTL7 uitgezonden.  De presentatie is in handen van Hans Biesheuvel (ONL voor Ondernemers) en Annette Wassenaar (Yellow Walnut).

 

Recommended Posts