Online masterclasses van Nysingh advocaten-notarissen

Speciaal voor ondernemers organiseert onze partner Nysingh advocaten-notarissen in september, oktober en november online masterclasses. Deze zullen gaan over ‘Reorganiseren’, ‘De zieke werknemer’ en ‘Disfunctioneren – dossieropbouw’.

Deze masterclasses van Nysingh advocaten-notarissen zijn bedoeld voor ondernemers. Voor zij die moeten reorganiseren en/of willen weten welke rechten en plichten zij hebben als het gaat om zieke en/of disfunctionerende werknemers. Welke voorbereidingen en maatregelen kunt u zelf treffen? En wat zijn uw rechten en plichten als werkgever? U ontvangt praktische tips van de specialisten.

De online masterclasses van Nysingh advocaten-notarissen vinden plaats op de volgende data:

Masterclass ‘Reorganiseren’

Online masterclass ‘Reorganiseren’ op 7 september (deel 1) en 14 september (deel 2) van 10.00 – 11.30 uur.

U krijgt tijdens deze tweedelige online masterclass antwoord op de meest relevante vragen rondom reorganiseren. Of het nu gaat om het ontslag van vier werknemers of van veertig. Daarnaast ontvangt u praktische tips en tricks van de specialisten, die u kunt gebruiken om zelf aan de slag te gaan met het voorbereiden van een reorganisatie.

Masterclass ‘De zieke werknemer’

Online masterclass ‘De zieke werknemer’ op 29 september (deel 1) en 1 oktober (deel 2) van 10.00 – 11.30 uur.

U ontvangt tijdens deze tweedelige online masterclass antwoord op veelgestelde vragen rond ‘de zieke werknemer’. Zoals wat de mogelijkheden zijn als u een ziekmelding niet vertrouwt. En welke verplichtingen en sanctiemogelijkheden de werknemer zelf heeft. Daarnaast krijgt u praktische tips van de specialist, voor de aanpak van (complexe) dossiers.

Masterclass ‘Disfunctioneren – dossieropbouw’

Online masterclass ‘Disfunctioneren – dossieropbouw’ op 27 oktober (deel 1) en 3 november (deel 2) van 13.30 – 15.00 uur.

U ontvangt tijdens deze tweedelige online masterclass antwoord op veelgestelde vragen rond ‘disfunctioneren’ en ‘dossieropbouw’. Daarnaast krijgt u praktische tips van de specialist, waarmee u zelf aan de slag kunt.

Aanmelden voor online masterclasses Nysingh advocaten-notarissen

U kunt zich aanmelden door te klikken op de masterclass(es) die u wilt volgen. De kosten zijn € 195 per deelnemer, exclusief btw.

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief