Paree ‘s-Heerenhoek Zeeuws familiebedrijf van 2015

 In Geen categorie

Paree BV Electro-Telecom uit ‘s-Heerenhoek mag zich het komende jaar Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar noemen. Hiermee lost Paree het aannemingsbedrijf Fraanje uit Lewedorp af. 

De verkiezing van het Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar wordt jaarlijks georganiseerd door Zeeland Business, Baker Tilly Berk Accountants & Belastingadviseurs Goes, de Zeeuwse Rabobanken en Film by the Sea.

Vijf finalisten
Uit ruim honderd inzendingen zijn dit jaar vijf finalisten geselecteerd. Naast het winnende Paree, wisten ookAuto Kuzee B.V, Bakker Boer, Vervaet (Biervliet) en Airpack Netherlands BV de finale te bereiken.

Deze finalisten werden gekozen op basis van historische en maatschappelijke waarde, innovatie en het belang voor de Zeeuwse economie.

Automatiseringspakket
Paree kreeg lof voor haar automatiseringspakket voor fabrieken, dat ook in het buitenland aftrek vindt. Daarnaast heeft het electro-telecombedrijf een totaaloplossing bedacht voor digitale zorgvoorzieningen.

Het winnende Paree ontving onder meer 2500 euro aan reclamebudget voor Omroep Zeeland. De trotse algemeen directeur Peter Paree liet weten dat zijn bedrijf eenzelfde bedrag doneert voor de opvang van vluchtelingen.

Fotocredits: Jan H. Bos

 

Recent Posts
OrthopharmaFraanje