Partnernieuws: Masterclass Bedrijfsovername

Masterclass Bedrijfsovername

Magazine Brookz en opleidingsinstituut Aurelius houden op 22 en 23 november in Nunspeet de Masterclass Bedrijfsovername, een tweedaagse intensieve cursus met topexperts en ondernemers met overname-ervaring.

Veel familiebedrijven staan aan de vooravond van de overdracht naar de volgende generatie, terwijl ook talloze DGA’s van ‘normale’ privéondernemingen de verkoopmogelijkheden momenteel onderzoeken. Hoog tijd dus voor wat verdieping op dit vlak, dachten tijdschrift Brookz, kennispartner van Fambizz, en opleidingsinstituut Aurelius. De masterclass is bedoeld voor ondernemers, managers (MBO- en MBI-kandidaten) en informal investors.

Inzicht in uw overnametraject
Wat levert het u op? Kennis en inzicht voor uw eigen overnametraject en een entree in een netwerk van topexperts, bankiers en participatiemaatschappijen. Daarmee vermijdt u niet alleen belangrijke valkuilen en dure fouten, maar u bent ook een betere gesprekspartner voor adviseurs die u zelf inhuurt.

Meer informatie
Voor meer informatie en inschrijving bel 020 303 12 41 en vraag naar Mark Zwijnenburg (programmacoördinator). Mailen kan ook: info@aurelius-el.nl.

Datum             Donderdag 22 en vrijdag 23 november 2012
Locatie           NH Sparrenhorst in Nunspeet
Investering      1.495 euro (ex btw) + een jaar gratis toegang database Overnamematch.nl

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief