Presentator Sander Schimmelpenninck van De Opvolgers genomineerd voor Talent Award

 In Opvolgers

Fambizz volgt vijf weken lang als samenwerkingspartner van Omroep WNL de kijkjes in de keuken van Sander Schimmelpenninck bij tien familiebedrijven. In de tv-serie De Opvolgers op NPO1 volgt de hoofdredacteur van Quote namelijk hoe de opvolging is geregeld bij Nederlandse familiebedrijven. De debuterende televisiepresentator is genomineerd voor de jaarlijkse Televizier-Ring Gala.

Naast Schimmelpenninck staan sportpresentatrice Hélène Hendriks (Matchwinner Pro), Nadia Moussaid (Laat op één), Rob Janssen (LUCKY13) en Ellie Lust (Ellie op Patrouille) op een shortlist voor de Talent Award, die vorig jaar werd gewonnen door RTL Boulevard-presentatrice Marieke Elsinga.

Tien familiebedrijven tijdens vijf weken
In De Opvolgers gaat Sander Schimmelpenninck op zoek naar families die de BV Nederland draaiende houden. Sander volgt tien familiebedrijven waarbij de volgende generatie op het punt staat het roer over te nemen. De serie is vijf weken achter elkaar om 22.15 te zien op NPO 1.De redactie van Fambizz wenst Schimmelpenninck en de andere kandidaten veel succes met verkiezing. Stemmen kan hier.

 

 

Recent Posts
Presentator Schimmelpenninck in gesprek met kermisexploitant Stuy