Problemen opvolging familiebedrijf onder de aandacht

Barendrecht – Er komt veel kijken bij de opvolging binnen een familiebedrijf, maar hoe ga je er mee om? De informatiemiddag voor opvolging binnen familiebedrijven van bedrijfsopvolging.nu geeft enige duidelijkheid. 

Wat komt er allemaal kijken bij de opvolging binnen een familiebedrijf? Waarschijnlijk meer dan je denkt. Bedrijfsopvolging.nu organiseert daarom samen met ABC Financieel, Kwakernaat & Tromp Accountants, SMELT MCTC en Notariskantoor Van Spreeuwel de informatiemiddag voor opvolging binnen het familiebedrijf. Deze middag staat geheel in het teken van de opvolgingsproblemen waar steeds meer familiebedrijven tegenaan lopen.

Opvolging uitgelicht
Tijdens de middag voor bedrijfsopvolging binnen familiebedrijven komen diverse sprekers aan bod die allen mogelijke problemen bij de opvolging behandelen. Nickey Passenier van SMELT MCTC gaat in op de psychosociale aspecten van bedrijfsopvolging en François van der Hof (bedrijfsopvolging.nu) gaat het over de fiscale aspecten van bedrijfsopvolging hebben. Jos van Spreeuwel, van het gelijknamige notariskantoor, sluit de middag af door in te gaan op de familierechtelijke aspecten van bedrijfsopvolging.

Bijeenkomst
Doordat de opvolging binnen familiebedrijven vaak complex is, is het belangrijk hier aandacht aan te besteden. Op woensdagmiddag 30 oktober wordt hier uitvoerig over gesproken in het kantoor van ABC Financieel in Barendrecht. Wil jij meer weten over veelvoorkomende problemen bij de opvolging van je familiebedrijf? Schrijf je dan hier in voor de informatiemiddag.

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief