De redactieraad van Fambizz bestaat uit:

Maarten Vijverberg (Clifton Finance)
Als oprichter/partner bij Clifton Finance richt Maarten Vijverberg zich specifiek op familiebedrijven. Met name op het vlak van fusies en overnames, en op het gebied van vraagstukken zoals opvolging, governance en conflictoplossing.

Jan Beerling (Holtrop Ravesloot)
Sinds de oprichting in 1960 richt het oudste executive search-bureau van Nederland, Holtrop Ravesloot, zich op het invullen van senior managementfuncties. Directielid en partner Jan Beerling komt uit een ondernemende familie en wordt geïnspireerd door de niet-rationele kant van familiebedrijven.

Alfred Busink (Flynth Adviseurs en Accountants)
Flynth Adviseurs en Accountants wil graag de sparringpartner van de familiale ondernemer zijn en staat voor echte aandacht voor de mens achter de onderneming. Het is de passie van partner Alfred Busink om ondernemers echt verder te brengen in het realiseren van ambities.

Ilse Matser (Windesheim en Landelijk Expertisecentrum Familiebedrijven)
Niet alleen is Ilse Matser lector Familiebedrijven op Hogeschool Windesheim; ook geeft zij als directeur leiding aan het Landelijk Expertisecentrum Familiebedrijven. Ilse groeide op in een familiebedrijf en deed aan de Universiteit Utrecht promotieonderzoek naar familiebedrijven.

Angelique Hommes (Nysingh Advocaten en Notarissen)
Nysingh houdt zich bezig met juridische dienstverlening voor de zakelijke markt op alle rechtsgebieden. Vanaf het begin – inmiddels zo’n honderdvijftig jaar geleden – ligt de focus op familiebedrijven. Voor notaris Angelique Hommes is het de combinatie van privé en zakelijk die familiebedrijven interessant maakt.

John Fentener van Vlissingen (Stichting Familie Onderneming)
De Stichting Familie Onderneming werd opgericht in 2012 door ondernemer John Fentener van Vlissingen en heeft als doel om het Nederlandse familiebedrijf te ondersteunen. De Stichting Familie Onderneming looft jaarlijks de Familiebedrijven Award uit aan een excellerend Nederlands familiebedrijf. De Stichting wordt ondersteund door ABN AMRO en KPMG.

Custom Management
Custom Management levert sinds 1974 interim-directeuren aan tal van sectoren. De deskundige en vooral ervaren vennoten zijn breed inzetbaar, veelal binnen familiebedrijven. Of het nu gaat om fusies en overnames, reorganisatie, bedrijfsopvolging of verandermanagement; Custom Management staat familiebedrijven zo goed mogelijk bij. Door de directie te ondersteunen dan wel tijdelijk het roer over te nemen, indien gewenst, en de juiste koers in te slaan. Het zijn de eigen vennoten, die de opdracht uitvoeren, dus geen kaartenbak.

Edmond van der Arend (Arend & Markslag)
Een multi family office dat in 2008 is gestart. Expertise in het begeleiden en ondersteunen van vermogende particulieren en families op het personal holding-niveau. Zij hebben aandacht voor de kleine en grote zaken met als doel ontzorging. Dit is o.a. het begeleiden van transacties in het investeringsbedrijf (bedrijven en onroerend goed), het representeren van de personal holding(s) op allerlei terreinen, het houden van procuratie, het verzorgen van rapportages, het voeren van de administratie en het geven van secretariële ondersteuning. Met zestien medewerkers ondersteunen zij hun cliënten.