Ronde Tafel Familiebedrijven

 In Dossier: MKB Adviseurs, Innovatie

Deventer – Familiebedrijven lopen tegen andere vraagstukken aan dan niet-familiebedrijven. Om meer zicht te krijgen op de ontwikkelingen en problemen rondom deze specifieke zaken organiseren MKB Adviseurs en Fambizz een Ronde Tafel.

Adviesbureau MKB Adviseurs en familiebedrijvenplatform Fambizz.nl organiseren op woensdagmiddag 29 januari 2014 een Ronde Tafel in Houten. In een intieme setting gaan ondernemers van familiebedrijven onder andere in op het familiestatuut, bedrijfsopvolging, kennis en kunde van de opvolger en financiering. Het doel? Kennis delen, discussies voeren, meningen peilen en uiteraard een beeld vormen van de markt.

De Ronde Tafel wordt geleid door Henri Brom, adviseur Overname, Opvolging en Financiering bij MKB Adviseurs. Ook Ilse Matser, directeur van het Centrum van het Familiebedrijf (NCFB) zal een bijdrage leveren aan dit event. Naar aanleiding van deze middag wordt een verslag gemaakt dat verschijnt op Fambizz.nl.

Meepraten?
Wilt u deelnemen aan deze Ronde Tafel en uw verhaal, expertise en ervaringen delen met andere ondernemers uit familiebedrijven? Of wilt u juist tips en trucs van experts die u kunt toepassen binnen uw familiebedrijf? Meldt u dan aan. U levert met uw kennis wellicht een mooie bijdrage aan de toekomst van het familiebedrijf in Nederland. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kristel Hurenkamp via kristel@functioneelwit.com

Recommended Posts