Unieke verkoop voor Van Eck

 In Finance

Beesd – Trailerfabrikant Van Eck heeft vier mega-trailers afgeleverd bij een Duits verhuurbedrijf. Een unieke verkoop voor het familiebedrijf: de trailers dienen voor de verhuur.

Vier mega-trailers met rollensysteem, twee met schuifzeilopbouw en twee met plywood-opbouw zijn door familiebedrijf Van Eck geleverd aan de Duitse verhuurder Hauser Truck & Trailer Rental. De trailers zijn geschikt voor de luchtvaart. Commercieel directeur Martine van Eck laat weten dat de verkoop bijzonder is omdat de trailers voor de verhuur gaan dienen. “We verkopen het product aan één klant, maar door de verhuur gaan meerdere klanten de trailers gebruiken. En dat is weer extra reclame voor ons bedrijf.” De opleggers zijn ontwikkeld met duurzaam materiaal, omdat er bij Hauser veel laad- en losmomenten plaatsvinden. “Door duurzame producten te gebruiken, zijn de opleggers bestand tegen dit intensieve gebruik en gaan ze langer mee.”

Achterportaal
De trailers die verkocht worden aan Hauser hebben specifieke functies. Zo beschikken ze over een hefbaar dak dat 30 cm omhoog kan. Daarnaast kan het achterportaal uitgeschoven worden. Met een hydraulisch uitschuifbaar achterportaal klapt het portaal 3,5 meter uit. Dit moet het laden en lossen van goederen met een doorsnee van 3,5 meter vergemakkelijken.

Familiebedrijf
Familiebedrijf Van Eck is in 1912 opgericht door Johannes van Eck in Lexmond. Er zijn 150 medewerkers in dienst bij het bedrijf dat vorig jaar 100 jaar bestond. Het bedrijf is uitgebreid met vestigingen in Beesd en Schiphol.

Recommended Posts