Vallenduuk Advocaten de grens over

 In Innovatie

Familiebedrijf Vallenduuk Advocaten heeft een kantoor in Polen geopend. Deze nieuwe vestiging richt zich op de transportsector. Hiermee zijn zij het eerste Nederlandse advocatenbureau dat zich vestigt in Polen.

Momenteel is er één advocaat werkzaam in de Poolse vestiging. De ambitie van Vallenduuk is om dit aantal naar drie te verhogen. Binnen Nederland heeft het advocatenbureau twee vestigingen.

Oost-Europa
Steeds meer bedrijven die actief zijn binnen de transportsector verplaatsen zich richting Oost-Europese landen. Deze verplaatsing is de reden geweest voor Vallenduuk om een kantoor over de grens te openen. “We werken van origine veel voor de transportsector. Niet alleen hebben veel Nederlandse transporteurs Poolse chauffeurs in dienst genomen vanwege de lagere loonkosten, veel transportbedrijven zijn zich ook in Polen en andere Oost-Europese bedrijven gaan vestigen”, aldus de directeur van Vallenduuk Advocaten, Valérie Valenduuk.

Uitbreiding
Het openen van lokale vestigingen is volgens Vallenduuk noodzakleijk om internationale transportbedrijven goed te kunnen bedienen. De vestiging in Warschau is dan ook slechts het begin volgens Valérie Vallenduuk. “We hebben de ambitie om de komende jaren in meerdere landen – met name in Oost-Europa- kantoren te openen of samenwerkingen aan te gaan met bestaande kantoren. Daarmee verwachten we te kunnen groeien en een meerwaarde te zijn voor onze klanten.’’

Recommended Posts