Video: gros personeelsleden familiebedrijf Slenders 50+

Vijftigplusser en nog op zoek naar een baan? Probeer de familie Slenders eens. Het overgrote deel van de werknemers van Slenders Wasserij uit Santpoort-Noord en Heemstede is de vijftig inmiddels al gepasseerd.

In totaal zijn twaalf van de vijftien personeelsleden van Slenders vijftig-plus. “Wij kiezen voor oudere werknemers omdat ze loyaal zijn”, vertelt eigenaresse Annemieke Peper-Slenders. “Jonge mensen zijn vaak verveeld en zoeken dan naar een andere uitdaging.”

Harde werkers
Volgens Peper-Slenders zijn nieuwe werknemers maar al te blij dat ze bij de wasserij aan de slag kunnen, nadat ze een hele tijd tevergeefs bij andere werkgevers solliciteerden. “Het zijn harde werkers en blijvertjes”, zo stelt de eigenaresse.

De hogere leeftijd van het personeel is volgens de onderneemster alleen maar voordelig, omdat ouderen meer affiniteit zouden hebben met het product.

Familiebedrijf in beeld
In het kader van de campagne Hoe Werkt Nederland? werd er een video gemaakt van hoe het er bij het familiebedrijf aan toe gaat. Die video kun je hieronder bekijken.

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief