Vierde generatie modewarenhuis lanceert webshop

Uden – De eerste webshop van modewarenhuis HoutBrox is online. Volgens het familiebedrijf komen bezoekers van de webshop in een compleet warenhuis terecht.

Bas van Hout, inmiddels alweer de vierde generatie in het familiebedrijf, vond het hoog tijd om in het internettijdperk ook een volwaardige webshop op te zetten. Dat liet hij weten aan het Udens Weekblad.

Assortiment
De onderneming heeft momenteel één modewarenhuis in Uden en vijf modehuizen in Arnhem, Breda, Eindhoven, Nijmegen en Utecht. De modehuizen kunnen nu gebruik maken van het assortiment van het web-warenhuis, waardoor het aanbod volgens HoutBrox flink is vergroot. Het assortiment biedt zowel dames als heren en kindermode, maar ook beenmode, ondermode en bed en badtextiel van hoogwaardige merken.

Vierde generatie
In 1906 begonnen Antoon van Houten en Lisa Brox een winkel genaamd Het Anker waar manufacturen en koloniale waren werden verkocht. In de jaren dertig veranderde de naam in HoutBrox en richtte het bedrijf zich voornamelijk op dames en herenkleding. Tegenwoordig staat de vierde generatie Van Hout aan het roer van het familiebedrijf.

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief