VolkerWessels biedt op nieuwbouwcomplex Calypso

 In Finance

Rotterdam – VolkerWessels brengt een bod uit op appartementsrechten in het nieuwbouwcomplex Calypso. Het familiebedrijf ziet ondanks de crisis veel perspectief voor het project in het centrum van Rotterdam.

Een woordvoerder van het bouwconcern bevestigt het bod van VolkerWessels op de website van Vastgoedmarkt. Bouwbedrijf Boele & van Eesteren bouwt in opdracht van projectontwikkelaar De Wilgen Vastgoed aan nieuwbouwcomplex Calypso, bestaande uit 407 stadsappartementen, diverse kantoor- en winkelruimten en een parkeergarage voor ongeveer 500 auto’s in het centrum van Rotterdam. VolkerWessels biedt op een groot deel van de appartementsrechten om de voortgang van het project te garanderen.

Executieveiling
Het complex wordt 30 augustus naar de markt gebracht via een executieveiling. Mauritsweg, een dochteronderneming van projectontwikkelaar de Wilgen Vastgoed, is de bestaande eigenaar van de rechten. Het is alleen mogelijk om per veiling te bieden en er kan alleen op alle te veilen appartementsrechten gezamenlijk worden geboden.

Gewild project
Op de website van familiebedrijf VolkerWessels is te lezen dat de verkoop reeds gestart is en de eerste serie woningen al zijn verkocht. “Het betreft prachtige appartementen op een mooie plek in Rotterdam Centrum. Inmiddels is het complex voor ongeveer 80 procent klaar. Het is nu crisis, maar op de langere termijn is het duidelijk dat dit een gewild project zal zijn”, aldus de woordvoerder.

Recommended Posts