Webinars Tilburg Institute for Family Business: “Understandig the family”

Webinars Tilburg Institute for Family Business

Tilburg Institute for Family Business organiseert een reeks van webinars met “Understanding the family business” als overkoepelend thema.

Tijdens deze webinars deelt TiFB de praktische implicaties van haar onderzoeksresultaten, waarbij verschillende onderwerpen aan bod komen. Denk onder meer aan familiekapitaal en het beheer van de familie-ANBI, maar ook aan recente ontwikkelingen rondom de bedrijfsopvolgingsfaciliteiten, familiebedrijven in tijden van crisis en de Stichting Administratiekantoor.

Bent u verbonden aan een familiebedrijf? Heeft u een familiebedrijf? Werkt u in een familiebedrijf? Adviseert u een familiebedrijf? Of doet u onderzoek naar familiebedrijven? Dan nodigt TiFB u van harte uit om deel te nemen aan de webinars!

Aanmelden webinars Tilburg Institute for Family Business

Iedere drie weken kunt u een webinar bijwonen. Dit is telkens op dinsdag, van 16.00 tot 17.00 uur. Deelname is gratis. U hoeft zich alleen te registreren, waarna u een aantal dagen voor aanvang van het webinar een link ontvangt. 

Aanmelden kan via de website van Tilburg Institute for Family Business: https://www.tilburguniversity.edu/nl/onderzoek/instituten-en-researchgroepen/tifb/webinars

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief