Zantboer & Partners sluit aan bij DRV

Financieel adviseur Zantboer & Partners, gespecialiseerd in fiscale en financiële advisering van vermogende ondernemers en families, sluit zich aan bij DRV Accountants & Adviseurs

Tien jaar na haar oprichting sluit Zantboer & Partners zich aan bij DRV Accountants & Adviseurs. Zantboer & Partners, dat is gespecialiseerd in fiscale en financiële advisering van vermogende ondernemers en families, wordt een deelneming van DRV.

Verdere ontwikkeling
Oprichter Christan Zantboer noemt deze stap van belang voor de verdere ontwikkeling van het kantoor: “Wij werken al geruime tijd intensief samen met DRV, bijvoorbeeld voor administratieve ondersteuning en het verzorgen van jaarrekeningen”, vertelt Zantboer “We behouden onze focus op het gebied waar onze expertise het grootst is: hoogwaardige fiscale en financiële advisering van vermogende ondernemers en families.”

DRV beschikte al over gespecialiseerde dienstverlening aan vermogende particulieren. Deze adviseurs worden toegevoegd aan het team van Zantboer & Partners. Zeer recent is ook Wouter Verstijnen aangetrokken om samen met Christan Zantboer leiding te geven aan dit team. Zantboer & Partners is gevestigd in Rotterdam en bedient van daar uit cliënten in het hele land.

Aanvulling expertise
De komst van Zantboer & Partners past in het bestendige beleid dat DRV Accountants & Adviseurs voert om op een breed terrein hoogwaardige dienstverlening te bieden aan familiebedrijven. De afgelopen jaren breidde het kantoor haar adviesdiensten verder uit. Bestuursvoorzitter Manfred Zurhorst is blij met de samenwerking: “In de vele persoonlijke contacten en succesvolle samenwerking in de afgelopen jaren is bewezen dat het team van Zantboer over bijzondere kwaliteiten beschikt die onze expertise aanvult. De uitbreiding met een kantoor met een uitstekende reputatie past in ons doel om familiebedrijven ook in privé de beste dienstverlening te bieden.”

Christan Zantboer en Wouter Verstijnen
Christan Zantboer startte Zantboer & Partners in 2005, na een lange en veelzijdige carrière, die begon bij de Belastingdienst. Zantboer was lange tijd als tax partner verbonden aan PwC en is tevens business valuator en mediator, en voorzitter van de Vereniging van Collaborative Professionals.

Wouter Verstijnen werkt sinds 2002 als belastingadviseur. Verstijnen heeft zich binnen bekende kantoren ontwikkeld tot private client fiscalist en was tot voor kort partner bij Bluelyn. Naast zijn adviespraktijk is Verstijnen docent schenk-, erf- en overdrachtsbelasting aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en treedt hij regelmatig op als gastdocent en spreker.

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief