“Zo’n verkiezing winnen levert klanten op”

 In Dossier: Familie Fundament Award

Hotel Brabant uit Hilvarenbeek is dit jaar één van de deelnemers aan de Familie Fundament Award. De toekomst van de familiebedrijven in Nederland staat voor hen hoog in het vaandel.

Onlangs is Hotel Brabant uitgeroepen tot leukste hotel van de provincie Brabant. Volgens Hilde van Poppel – van Ginhoven (gehurkt) zorgt deze uitverkiezing voor een groot aantal extra klanten: “We hebben in regionale bladen gestaan en daar komen mensen op af. Ik had niet verwacht dat zo’n verkiezing zoveel invloed zou hebben. Het loont dus om aan dit soort verkiezingen mee te doen!”

Trots
Deelname aan dit soort verkiezingen loont dus zeker wel, ook voor een familiebedrijf. Mocht Hotel Brabant straks ook de Familie Fundament Award in de wacht slepen, dan zal dit een positieve bijdrage hebben op het bedrijf. “Als je bedrijf het goed doet, dan geeft dit ook een boost aan de medewerkers”, zegt Van Poppel – van Ginhoven.

Overheid
Het voortbestaan van de familiebedrijven is voor Van Poppel – van Ginhoven ook een belangrijke reden om deel te nemen aan deze verkiezing. “De overheid maakt zich hier niet zo druk om”, zegt Van Poppel – van Ginhoven. “Zo’n verkiezing van het NCFB doet dat wel!”

Ook inschrijven voor de Familie Fundament Award? Inschrijven kan tot 18 oktober. Ga naar de website van het NCFB.  

Recommended Posts
Joost Vat BDO